Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Sincer , foarte sincer, mi-a placut inca de la inceputul carierei ei , talentul si bunul simt cu care a fost inzestrata , un dar ce l-a primit de la Dumnezeu , si tot atat de sincer nu-i inteleg gestul , mai ales ca a fost si in credinta , si tot atat de sincer nu vreau sa judec in nici un fel gestul ei , caci am destule de " judecat " cu propria-mi persoana , si tot atat de sincer e groznic ca s-a ajuns aici . Cum bine spunea si Ovidiu , toti plecam la Domnul , Cel ce va da "cale libera" fiecarui suflet dupa faptele si dorintele acestuia . El ne respecta decizia noastra , dar in acelasi timp este Cel mai milostiv si drept in Judecatile Sale ce nu suporta COMPARATIE in nici un fel ! Doamne ai mila de noi !
|
Poate daca in acel moment de ratacire,de disperare, ar fi mers sa vorbeasca cu un duhovnic..cine stie.Ma gandesc la copilul si sotul ei din perspectiva faptului ca si eu sunt tata si sot.Cred ca este groznic sa treci prin asa ceva.Nu poate fi descris in cuvinte.Sper ca Cel de Sus sa aiba mila de sufletul ei pt ca EL stie mai bine decat noi ce s-a intamplat cu ea.Pentru ea chinul omenesc s-a terminat intr-un mod tragic si tocmai de aceea este greu de spus ceva.De acum totul este la Cel de Sus si este mai presus de judecata noastra ce va urma pentru ea.