View Single Post
Vechi 15.07.2010, 21:18:22
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
1. Am scris adminului cu rugamintea sa inchida acest fir.
2. Il rog si pe Cristi, caruia nu i se mai pot scrie mesaje private, sa inchida firul acesta, pe care el l-a deschis si a carui scop a deviat mult.
Este vorba de un om, o suferinta imensa, indiferent de modul in care a murit. Este vorba si despre o familie indurerata...
Sa-i lasam in pace!!!
3. Eu nu stiu ce a fost cu ea, ce s-a intamplat. Si eu refuz sa cred ca si-a abandonat copilul pe care l-a dorit atat de mult. Acum cateva saptamani se spunea ca are insuficienta cardica si surmenaj. Ceea ce inseamna mult.
4. Depresia este o boala, indiferent de ce spuneti voi aici, si oricine poate fi lovit de ea. Poate fi si genetica.
Mai intrebati si medicii inainte de a comenta aiurea.
Ca poate ajuta si un preot, o rugaciune, este altceva, dar fara terapie si eventual tratament nu se rezolva.
Si cel bogat si in glorie si frumos, si cel sarac si necajit si cu probleme, toti pot fi loviti de depresie.
Asa ca aveti grija!

5. Pentru un om decedat, indiferent cum, te poti ruga. Ca BOR nu vrea sa-i inmormanteze cum se cuvine este altceva.
Si de ce sa nu se poata face pomeniri sau slujbe pentru ea? Macar pusa pe un pomelnic cu altii. Eu lucrurile astea nu le inteleg si nu cred ca sunt interzise. Numai un preot poate stii. Oare ce-o spune Iisus la aceste lucruri?

Ba eu cred k este foarte bine ca a deschis acest subiect,hai sa nu ne mai ascundem dupa degete si sa privim realitatile vietii in fatza,prea mult timp am tinut subiectele "tabu" sub pres...si alte si alte subiecte pe care societatea asta idealista incearca sa le evite,sa le tina ascunse,vorbind numai despre lucruri idilice,iluzorii,perfecte cand stii ca de fapt realitatile sunt altele.Hai sa vorbim DECHIS despre sinucidere,despre moarte,despre suferinta,despre durere si sa lasam prostiile cu "cat de minunata este viata" la o parte.sa vorbim despre crima,avort,abandonuri,boli,si alte realitati ale vietii,sa despicam firul in patru,sa le analizam si sa invatam impreuna cum putem sa luptam impotriva lor.
Cu cat ne ascundem mai mult,cu atat tragediile sunt mai dureroase si mai numeroase.Trebuie sa le scoatem la lumina si sa vedem cauzele care le fac sa apara.Si cum societatea asta drogata si tembela nu ne ajuta deloc oferindu.ne doar dulci iluzii este timpul sa facem noi acest pas aici pe forum si oriunde altundeva.

Astfel de subiecte er trebui dezbatute zilnic la televizor,nu porcarii cu politica,momente high-life,cum si-a pus-o unu cu una,si alte la fel
.
De asta eu zic k stirile de la ora 5 ca si povestirile adevarate sunt emisiuni foarte educative,contrar tembelilor si oligofrenilor care striga "of.of,cata violenta la televizor" si "vai,vai,ce tot sunt prezentate astfel de cazuri-problema"...pentru k aste este realitatea si adevarata lume in care traim,nu tampeniile prezentate in revistele mondene.
Reply With Quote