1. Am scris adminului cu rugamintea sa inchida acest fir.
2. Il rog si pe Cristi, caruia nu i se mai pot scrie mesaje private, sa inchida firul acesta, pe care el l-a deschis si a carui scop a deviat mult.
Este vorba de un om, o suferinta imensa, indiferent de modul in care a murit. Este vorba si despre o familie indurerata...
Sa-i lasam in pace!!!
3. Eu nu stiu ce a fost cu ea, ce s-a intamplat. Si eu refuz sa cred ca si-a abandonat copilul pe care l-a dorit atat de mult. Acum cateva saptamani se spunea ca are insuficienta cardica si surmenaj. Ceea ce inseamna mult.
4. Depresia este o boala, indiferent de ce spuneti voi aici, si oricine poate fi lovit de ea. Poate fi si genetica.
Mai intrebati si medicii inainte de a comenta aiurea.
Ca poate ajuta si un preot, o rugaciune, este altceva, dar fara terapie si eventual tratament nu se rezolva.
Si cel bogat si in glorie si frumos, si cel sarac si necajit si cu probleme, toti pot fi loviti de depresie.
Asa ca aveti grija!
5. Pentru un om decedat, indiferent cum, te poti ruga. Ca BOR nu vrea sa-i inmormanteze cum se cuvine este altceva.
Si de ce sa nu se poata face pomeniri sau slujbe pentru ea? Macar pusa pe un pomelnic cu altii. Eu lucrurile astea nu le inteleg si nu cred ca sunt interzise. Numai un preot poate stii. Oare ce-o spune Iisus la aceste lucruri?
Last edited by sophia; 15.07.2010 at 20:57:14.
|