Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Bre nea Eodoare, daca tot e meci si tot e vorba despre lumina si intuneric, talmaceste-mi bre si mie un vers pe care n-am reusit niciodata sa-l pricep: Atunci Solomon a zis: "Domnul a spus că binevoiește să locuiască în norul cel întunecos. III Regi 8:12.
De ce a vrut Domnul sa locuiasca in norul cel intunecos si nu in norul cel luminos? A?
|
Cranc, unde dai s'unde crapa...postu' lu' io, ii in pretentie de a fi "satira" la adresa lu' vesnica, da vesnica inclestare, dintre unii si altii, fie ei ortodocsi cu ortodocsi, ortodocsi cu alta confesiune, toata "inbulzeala" in folosu' lu' cine ? Ai, ghicit...pai cum altfel...
Bre nea, penticostalulmantuibil, pai daca'i vorba de Domnul, io cred ca poate locui unde pofteste, fara sa dea explicatii...
S'acu', io n'am pretentia ca mintea mea inchistata'n "material", chiar stralucita cum ii(sic), dispunand de toata logica din dotare, poate oferi un raspuns pertinent, in cel mai "fericit" caz iti va oferi un raspuns eronat...s-au mai pe scurt : De ce nu-L intrebi pe Domnul ? (Asa poti obtine raspunsu' corect, chiar de la sursa...)