"Citirea moliftelor Sf. Vasile la slujba Sf. Maslu este o inovatie liturgica" - iata frate odin ce ai scris. Daca tu mai stii vreo cale de izgonire a dracilor din om fara citirea Moliftelor Sfantului Vasile, si daca ai alta idee unde le-am putea aseza, la care din slujbe, te rog propune acum.
Sebastiana, dar si eu, am afirmat ca, ca fiecare din noi, am participat la Sfantul Maslu, unde s-au citit bineinteles Moliftele Sfantului Vasile, si ca au avut loc manifestari ale diavolului, eu am vazut asta la multe persoane, inclusiv copii, scapand oameni chinuiti.
Ce vrei tu e ori rea-intentie ori ...
Trebuie sa scrie Manual de exorcizare asa ca ... Manual de pilotat Boeing 747? Asta dovedeste ca habar nu ai ce este aceea o Taina a Bisericii si cum lucreaza.
Pana si topicul l-ai denumit provocator. Ce vrei pana la urma?
Agitatia ta aici numai ortodoxa nu e, las-o mai moale.
In ce priveste comunicatul din presa ... Biserica ca pozitie oficiala a avut o atitudine rusinoasa. Sunt mult mai multe de comentat aici. Tu insa in nici un caz nu ai caderea sa judeci un alt frate, mai ales ca si-a cerut iertare public, inclusiv de la Patriarh. Iertare ca nu i-a fost acordata, nu mai vorbesc ca nu-i poate retrage nimeni pe pamant votul monahal.
Este dovada ca Biserica s-a imbibat de ecumenism si prozelitism protestant si catolic si aici pe forum unii ca tine se opintesc din rasputeri sa scoata Tainele Bisericii pe usa afara.
Eu cred ca astfel de subiecte sunt mult peste puterile tale si ar fi bine, daca esti intr-adevar crestin sa lasi Ierarhia Bisericii Ortodoxe sa se pronunte. Sau poate esti frate cu iosif ca si el are o agenda aici ...
Liviu
|