View Single Post
Vechi 14.07.2010, 22:53:16
o copila o copila is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Dragi prieteni,

sper ca ati incheiat cu contrarile.
Dar voi ati auzit de cazuri in care barbatul este terorizat de sotie, batut, umilit...? Eu stiu de un astfel de caz. Bietul om a murit in final, nu stiu daca din cauza batailor, dar nu si-a parasit sotia.
Parerea mea personala despre un barbat care isi bate sotia este ca nu e om.
Daca femeia trebuie sa indure...? Nu stiu, chestia asta este sensibila. Femeia trebuie sa fie supusa barbatului, dupa cum am invatat zilele acestea. Dar iarasi revin la "supunerea" asta.... care este limita? O femeie tare, nu neaparat fizic, ci mai mult psihic si in credinta, rezista si se roaga pentru sotul ei, si da, cred ca Dumnezeu este mare si il poate intoarce pe sot la credinta. Asta ar fi un caz fericit, daca pot sa spun asa. Dar o femeie slaba din punct de vedere psihic, dependenta de un barbat sau de cineva, nu va rezista. Si atunci, fie va pleca din caminul conjugal, fie va recurge la alte metode....uitarea in alcool, droguri, sau sinuciderea...ca tot e la moda. Deci, pana la urma, tot la latitudinea femeii este si treaba asta, ea trebuie sa hotarasca incotro va merge casnicia.
Si, acum concluzia, cu riscul de a-mi "lua" iar niste critici pe spinare.....nu femeia este cea care hotaraste?
Reply With Quote