Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Singurii pe care-i stiu cu 5-10-12 copii sunt preotii care... o fac responsabil, nu zic nu, dar si au resurse tatica!...le curg banii girla si daca se intimpla ceva, o calamitate, devalorizare etc si ii pierd, prin natura muncii pe care o presteaza cad ca hopa-mitica in picioare si-i pun la loc imediat..asa ca este cu totul alta poveste, si altfel se pune problema cind intorci banii pe lopata ca sa nu se mucegaiasca!...plus ca nevestica-preoteasa sta ca o regina si nu trebuie sa se scoale cu noaptea-n cap sa plece pe tramvaie la nu stiu ce patron sa fiarba covrigi si gogosi pina noaptea tirziu pentru nu stiu ce turcalete pe 3 lei/ora...intelegi tu?
Si eu iti doresc acelasi lucru, insa nu uita ca avort nu a vrut NIMENI NICIODATA SA FACA, si la fel ca si ce spui tu, isi jurau ca asa ceva nu vor face cit haul!...insa viata, asa cum ii mai spuneam unui tinar in alta parte nu se reduce la dorintele noastre arzatoare si asa zisele promisiuni ci din neglijenta sau inconstienta ajungem in situatii la care nici prin cap nu ne treceau.
In plus nu uita ca toate se intimpla cu un rost. Poate ca avortul pe care-l faci este nu o moarte de copil ci al unui monstrulici... poate este bolnav de ceva grav mintal etc si Dumnezeu decide sa-ti creeze circumstantele necesare pentru a-l avorta.
Fatul NU ESTE inca un copil
Un copil il poti defini, observa, cerceta, pe fat NU PREA, poate doar partial...deci surpriza sa nu fie om normal, integrabil in societate ramine foarte VALIDA
|
Andrei mama... de mult tin sa iti spun ca ai niste comentarii teribile. Cum poti tu sa te numesti "crestin ortodox"? Uite, asa pt tine... cunosc personal cel putin 5-6 familii in care tatal e preot. Nu au toti multi copii, unii abia s-au casatorit, altii au probleme de sanatate (reale), altii au hotarat poate ca nu mai pot duce mai mut de 2-3... Dar pot sa iti spun sigur ca nu-i curg nici unuia banii "garla". Cu siguranta sunt si preoti care fac multe "smecherii" dar nu vb tu asa la general dca nu cunosti macr cateva cazuri de aproape.
Eu sunt a 8a din 12 copii.. Tata a fost sofer si era plecat cate 2 sapt de acasa in cursa iar "nevestica" lui... nu se trezea la 5-6, se trezea la 4 zilnic ca sa munceasca pamantul si sa ingrijeasca de fiecare copil in parte. Si nu am cersit nici unul, niciodata (poate doar atentie din cand in cand).
Cat despre fat ca nu ar fi copil. Asta e parerea TA. Sunt insarcinata acum si mai am n copil de 3 ani... deci cred ca stiu ceva mai bine ca tine ce vorbesc. Ori tu ai copii? Ai vazut vreodata cm se strange ghem in burtica atunci cand sunt zgomote prea puternice in jur? Sau cum se muta in partea in care aude vocea lu tati, imediat ce el intra in camera? Sau cum se opreste sa se miste cand il alinti? Nu puiule, nu ai simtit asta niciodata. Ziceai undeva intr-un alt post ca nu iti place "gustul minciunii"... In cazul asta nu te mai minti pe tine ca le stii pe toate, domnule "ortodox" care crede ca nici macar Biblia nu e 100% adevarata. Vezi ti ca a crede pe jumatate e mai rau decat a nu crede deloc. "O daca ai fi fost rece sau in flacari, dar pt ca esti caldicel te voi arunca din gura Mea" ... Intelegi tu?