Citat:
În prealabil postat de Mirela0110
Am si eu o intrebare...
de ce permite Dumnezeu atata nedreptate? o permite El? sau ce se intampla? care este scopul acestei nedreptati in lume ???
|
Mirela0,
In momentul cind am simtit placerile(mai ales sexuale) pe acest pamint prin "Pomul Cunoasterii", noi, umanitatea, am ales sa locuim aici, NEINTELEGIND SI NEVAZIND INTREAGA IMAGINE..cum se spune
Nu am realizat ca EXTAZUL ORGASMIC al placererii impreunarii sexuale manifestata la nivelul Terrei( unde am decis ca vrem sa traim) vine in pachet cu nenorocirile aferente amintite de tine mai sus, acest lucru pe undeva doar il intuiam,... insa Adam cu Eva nu IL TRAISERA inca! ! !
Dumnezeu care le-a citit gindurile, si vazind determinarea lor sa ramina in sexualitate si placeri, I-A AVERTIZAT ca:
"Prin sudoarea fruntii va veti cistiga existenta, si...IN DURERI veti "naste"(nu numai copii, ci tot felul de realitati , structuri si mecanisme)!!!.....IN ACEASTA REALITATE/DIMENSIUNE de EXISTENTA DORITA DE VOI OMENIRII!!!
Stii oare ce inseamna SUDOAREA FRUNTII???...sper ca intelegi ca sudoarea fruntii si din jurul gitului vine si DIN TEROAREA VIETII PE PAMINT!!!!!!!!!!!! a nebuniei pe care o putem genera noi ca oameni, a cataclismelor sfirtecatoare de trupuri, a cadavrelor stivuite ramase in urma razboaielor nucleare, a macelului social psihic si fizic!
Deci Dumnezeu ne-a dat ceea ce NE-AM DORIT!
Acum ramine sa ne ASUMAM RESPONSABILITATEA ALEGERII facute de noi!..prin protoparintii nostri!