Doresc ajutor
As putea sa spun ca si eu o problema cu un prieten mai apropriat care consuma droguri,am fost la biserica radu voda la moastele sf nectarie.Pot sa spun ca m-am dus cu un tricou de-al lui,i-am luat si un lantisor cu cruciulita.A fost o perioada in care isi mai revenise in legatura cu mine parca se intorsese.Am uitat sa mentionez noi ne-am cunoscut la biserica anul trecut de rusalii.Il iubesc foarte mult si nu pot sa-l las sa mai traiasca cu asta.El la inceput a spus ca nu poate avea o relatie asa am mers un timp de un an,in care atunci cand am mers la sf nectarie parca isi mai revenise.Nu stiu ce sa mai fac pentru ca el tot consuma iar eu nu mai am cum sa stau de vorba cu el,in trimul rand ca el traieste in trecut si nu poate sa-si i-a gandul de la fosta prietena.Incer sa lupt am foarte multa credinta ca va fii bine,eu am aflat depre el ca e mea si ceva in inima mea imi spune ca nu pot sa-l la,dar nici nu pot sa ma chinui.Am incercat sa vb cu mama lui despre asta dar e foarte nepasatoare si femeia am vazut ca tine si cu fosta prietena.Cu fratele lui nici atat pentru ca si el se drogeaza,Am mai luat eu haine de la el dar acum nu mai pot ca suntem certati.Pt ca el tot timpul imi sp ca suntem cei mai buni prieteni dar doar atat,el e zabacit din cauza drogurilor.Ma duc si la sf anton ritualul de 9 marti.Va rog sa ma ajuta-ti si pe mine nu stiu ce sa mai fac ca sa-l vad ca e bine s anu mai sufere,pt ca isi distruge sanatatea,am vazut ca acum nu mai poarta nici cruciulita.Stiu ca fosta care nici aia nu-l lasa in pace stiu ca-i face farmece sa nu poata sa traiasca linistit sa aiba pe cineva,pt ca ea si-a gasit dar el trebuie sa sufere in continuare.Va rog sa-mi da-ti un sfat el merge duminica la biserica,am fost si la dezlegari noaptea.Multumesc
|