View Single Post
Vechi 11.07.2010, 02:48:39
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de speranta1970 Vezi mesajul
Eu gasesc ca cea mai mare liniste imi duce manastirea. Dar si daca mergi pe aproape intr-o padure ( si in Romania sint destule, chiar si la marginile orasului gasesti un loc linistitor). Imi plac si mie calatoriile, eu lucrez si tot nu mi-as permite sa plec unde spui tu. Am fost in unele locuri, dar mi-am dat seama ca acasa e tot mai bine. Sa stii ca nu este asa fantastic cum se pare. Dormind in locuri straine, nu intelegi limba, daca nu mergi organizat risti sa ai probleme, si organizat trebuie mereu sa faci ce fac altii. Dar nu asta e important, esti trista se vede, ca ai probleme cu sanatatea. Cauta un loc in ROMANIA, aproape de casa, o manastire e cel mai bine. Ai nevoie sa te tii departe de problemele mondene, sa te rogi mult si sa rogi pe calugari sa se roage pentru tine. Esti tanara, trebuie sa te bucuri de viata si cauta sa gasesti bucurie in lucruri simple. Este adevarat cand se spune ca cele mai bune lucruri in viata sint cele mai simple ( sa vezi cerul albastru intr-o zi senina, sa asculti la cantarea pasarilor dimineata de vara, sa vezi copii razind si cantand, sa vezi o albina colectand polen dintr-o floare, si exemplele sant multe), si dragostea ( cea mai tanjita si cea mai de pret) vine gratis.
ITI DORESC SA GASESTI LINISTE SI PACE IN SUFLET, si ai incredere in Dumnezeu ca El te poate ajuta.
chiar am plans la cuvintele tale frumoase, sigura sunt ca daca eram sanatoasa, nu mai tanjeam dupa cai verzi pe pereti.
Reply With Quote