View Single Post
Vechi 09.07.2010, 07:30:50
o copila o copila is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihele_m Vezi mesajul
Ti-am citit durerea si sincer imi pare rau de tine ,eu am trecut print-ro situatie similara acum 30 ani dar eu aveam 2 fete ,pina la urma am divortat fiindca el ne-a parasit deoarece si-a gasit o dragoste mai mare ca el cu 11 ani .Nu-ti dau sfat nici sa divortezi fiindca cel mai mult va suferi copila ,dar nici sa stai si sa va certati si sa cresteti copilita intr-un stres continu,fiindca draga mea este un proverb din batrini care cu permisiunea ta am sa incerc sa ti-l redau "Pe unde merge roata din-nainte pe acolo trece si roata din-napoi " Daca divortezi esti tinara si va trebui sa-ti refaci viata si va merge bine pina la un moment dat dar pe urma fetita ta ii va sta in cale si nu ai sa poti sa suporti ca cineva "strain " sa-i faca morala sa o certe ,si atunci te intreb o ei de la capat ,iarasi si iarasi ?eu cred ca nu . Cel mai bine pentru voi e sa mergeti impreuna sa cadeti de comun acord si sa incepeti o consiiliere la un centru pentru tineri casatoriti sunt multe cupluri aflate in dificultate cu relatia lor care au facut acest lucru si la final a dat rezultate .Este bine sa mergeti si la biserica sa participati Dumineca la Sf. liturghi este de mare ajutor si partea spirituala si pot sa spun cu mina pe inima de un real ajutor .Ce pot sa-ti spun ca imi pare tare rau de tine si va doresc din toata inima sa alegeti solutia cea mai buna pentru voi si in mod special pentru fetita .Esti mama si sunt convinsa ca esti o mamica deosebita si ca ai sa faci tot posibilul sa faci ce este mai bun pentru fetita ta sa ai mare grija si sa nu-i ingreunezi sufletelul cu certurile voastre . Dumnezeu sa-ti ajute sa ei decizia cea mai buna pentru tine si fetita ta .
Stiti de existenta unui astfel de centru la Timisoara?
Multumesc!
Reply With Quote