Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Poftim ? Cred că ați vrut să spuneți altceva, că asta e prea gogonată !
Cât de simplu se tranșează o dispută geopolitică ce durează de mai bine de jumătate de secol ! Și Fâșia Gaza ? Și Cisiordania ? Tot ale evreilor, nu ? Ei bine, uite că ONU are altă părere decât dv.
|
Nu sunt sigur de opinia mea si nu cunosc toate faptele.Dar sa ne amintim, ca arabi care traiau in Palestina nu au avut niciodata tara lor.
Pamantul acela apartinea Imperiului Otoman si dupa caderea sa "Palestina" nu era un stat.Palestina este o adunatura a mai multor arabi din toate tarile.Yaser Arafat era Egiptian.
Evreii intotdeauna au existat acolo.Dupa Holocaust evreii aveau intotdeauna dreptul de avea statul lor.Arabii care intotdeauna au fost niste mincinosi au intortochiat faptele zicand ca ei aveau deja stat.
Nu stiu exact cum sa ma exprim ca lumea.Dar un lucru stiu sigur,la urma urmei Israel este singurul stat civilizat in Orientul mijlociu.
Ei au avansta tara acea mai mult decat orice tara,se traiste mai bine acolo decat in America.Pentru prima oara toata lumea are acces la mormantul lui Hristos,si libertatea de avea credinta ta este autorizata.
Ma indoiesc de progresul acelei tari deca era pe mana Arabilor.