Citat:
În prealabil postat de anna21
Dusul gunoiului: 2 minute, maturatul: 5 minute, spalat vase: 10 minute.. uite si tu cat de putin este!
De multi ani de cand sunt casatorita, al mesu sot o singura data a spalat rufe (anul trecut, ca eram plecata si a fost nevoit) si toate hainele albe le-a scos roz!  Asta este, nu mai face. 
|
M-ai zapacit Anna, cu cele 10 minute pentru spalatul vaselor. Eu o mai ajut pe nevasta-mea la spalat vase dar imi ia cam 2 ore lucrul asta. E drept ca nu sint chiar indemanatec dar ma straduiesc.
Cu spalatul rufelor, mi-ai adus aminte de o adevarata aventura din urma cu vreo 20 de ani. Nevasta-mea a lipsit vreo 10 zile de acasa (trebuia sa rezolve o problema interzisa pe vremea aceea). Am ramas acasa cu 3 copii de 2, 8 si 10 ani. A trebuit sa le fac mancare. Cred ca i-am saturat numai prin cat s-au distrat pe seama mea vazandu-ma atat de neindemanatec, dar m-am descurcat. Am spalat rufe (ma rog, se poate numi si asa) am facut curatenie etc. Eram atat de implicat incat cand a venit nevasta-mea acasa nu ma mai opream din treaba, iar ea voia sa discute cu mine, sa-mi povesteasca. La un moment dat a pufnit-o rasul si mi-a zis: Hei, tu nu vezi ca am venit acasa? Acum vezi-ti de treburile tale barbatesti. Am rasuflat usurat si am starnit un ras general.