View Single Post
Vechi 07.07.2010, 18:35:56
Laur28's Avatar
Laur28 Laur28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2010
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Sa dea Dumnezeu sa paralizezi si sa nu mai poti misca niciodata mainile cu care ai scris acest articol!!
34 Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiți unii pe alții; cum v-am iubit Eu, așa să vă iubiți și voi unii pe alții

10 Iubiți-vă unii pe alții cu o dragoste frățească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.

7 Preaiubiților, să ne iubim unii pe alții; căci dragostea este de la Dumnezeu. Și oricine iubește, este născut din Dumnezeu, și cunoaște pe Dumnezeu.
8 Cine nu iubește, n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste.

37 Nu judecați, și nu veți fi judecați; nu osândiți, și nu veți fi osândiți; iertați, și vi se va ierta.
[...]Căci cu ce măsură veți măsura, cu aceea vi se va măsura.

9 Nu te grăbi să te mânii în sufletul tău, căci mânia locuiește în sânul nebunilor.

22 Dar Eu vă spun că oricine se mânie pe fratele său, va cădea sub pedeapsa judecății; și oricine va zice fratelui său: ,Prostule!' va cădea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: ,Nebunule', va cădea sub pedeapsa focului gheenei.

31 Orice amărăciune, orice iuțime, orice mânie, orice strigare, orice clevetire și orice fel de răutate să piară din mijlocul vostru.
32 Dimpotrivă, fiți buni unii cu alții, miloși, și iertați-vă unul pe altul, cum v-a iertat și Dumnezeu pe voi în Hristos.

Eu zic sa te mai ponderezi. Nu e treaba ta sa-l judeci pe altul de ce face ce face si mai mult, sa-l blestemi. Vezi-ti tu de pacatele tale si lasa-i pe altii cu ale lor.
Reply With Quote