View Single Post
Vechi 06.07.2010, 21:16:32
bob2909 bob2909 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.07.2010
Implicit pentru vsovivi

Multumesc mult pentru predica.

"Lucrati nu pentru mancarea cea pieritoare, ci pentru mancarea ce ramane spre viata vesnica si pe care o va da voua Fiul Omului, caci pe El la pecetluit Dumnezeu-Tatal"

"Si aceasta este voia Tatalui Meu ce M-a trimis, ca din toti pe care Mi i-a dat Mie sa nu pierd pe nici unul, ci sa-i inviez pe ei in ziua cea de apoi"

"Ca aceasta este voia Tatalui Meu, ca oricine vede pe Fiul si crede in El sa aiba viata vesnica si Eu il voi invia in ziua cea de apoi."

"Precum M-a trimis pe mine Tatal cel viu si Eu viez prin Tatal, si cel ce Ma manamca pe Mine va trai prin Mine."

"Iar cand va veni Mangaietorul, pe Care Eu il voi trimite voua de la Tatal, Duhul Adevarului, Care de la Tatal purcede, Acela va marturisi despre Mine. Si voi marturisiti, pentru ca de la inceput sunteti cu Mine."

"Veni-vor zile cand veti dori sa vedeti una din zilele Fiului Omului, si nu veti vedea. Caci dupa cum fulgerul, fulgerand dintr-o parte de sub cer, lumineaza pana la cealalta parte de sub cer,
asa va fi si Fiul Omului IN ZIUA SA . Dar mai intai El trebuie sa sufere multe si sa fie lepadat de neamul acesta. Si precum in a fost in zilele lui Noe, tot asa va fi si in zilele Fiului Omului:
Mancau, beau, se insurau, se maritau, pana in ziua cand a intrat Noe in corabie si a venit potopul si i-a nimicit pe toti.
Tot asa precum a fost in zilele lui Lot: mancau,beau,cumparau,vindeau,sadeau,si zideau. Iar in ziua in care a iesit Lot din Sodoma, a pluat din cer foc si pucioasa si i-a nimicit pe toti.

La fel va fi in ziua in care SE VA ARATA FIUL OMULUI."

"Si El le-a zis: Mergand, spuneti vulpii acesteia: Iata, alung demoni si fac vindecari, ASTAZI si MAINE, iar a TREIA ZI voi sfarsi"

"De aceea va spun ca Imparatia lui Dumnezeu sa va lua dela voi si se va da NEAMULUI care va aduce roadele sale"

"Si sa-Si dea sufletul rascumparare pentru multi."

"Astfel vor fi cei din urma intai si cei dintai pe urma, ca multi sunt chemati, dar putini alesi."

"Nu veti sfarsi cetatile lui Israel pana ce va veni Fiul Omului"

"Dar aceasta n-a zis-o de la sine,ci, fiind arhiereu al anului aceluia, a proorocit ca Isus avea sa moara pentru neam, Si nu numai pentru neam, ci si ca sa adune laolalta pe fiii lui Dumnezeu cei imprastiati."

Dumnezeu nu este Dumnezeu al mortilor ci al viilor. Iar ca mortii inviaza arata chiar Moise la rug, cand numeste Domn pe "Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac, Dumnezeul lui iacov". Aceasta este biserica caci toti traiesc prin El si il cunosc asa cum El este.

"Am privit in vedenia de noapte, si iata, pe norii cerului venea Cineva CA FIUL OMULUI si El a fost inaintat pana la Cel vechi de zile, si a fost dus in fata Lui. Si Lui I sa dat stapanirea, slava si imparatia, si toate popoarele,neamurile si limbile Ii slujeau Lui. Stapanirea Lui este vesnica, stapanire care nu va trece, iar imparatia Lui nu va fi nimicita niciodata."

"si voi scrie pe el numele Dumnezeului Meu - AL NOULUI IERUSALIM, care se pogoara din cer, de la Dumnezeu Meu - si NUMELE MEU CEL NOU!!!!!!!!!!!!!!!"

"Si am auzit din tron un glas puternic care zicea: Iata, CORTUL LUI DUMNEZEU este cu oamenii, si El va salaslui cu ei, si ei vor fi poporul Lui, si Insusi Dumnezeu va fi cu ei."

"Si Cel ce sedea pe tron a grait: Iata, NOI LE FACEM PE TOATE."

"Dar si Enoh, al saptelea de la Adam, a proorocit despre acestia zicand: Iata, a venit Domnul cu zecile de mii de sfinti ai Lui, Ca sa faca judecata impotriva tuturor si sa mustre pe toti nelegiuitii de toate faptele nelegiuirii lor,"

"Si aceasta una sa nu va ramana ascunsa, iubitilor, ca O SINGURA ZI INAINTEA DOMNULUI ESTE CA O MIE DE ANI, SI O MIE DE ANI CA O ZI." 2000 de ani = 2 zile. Distrugeti acest templu si a TREIA zi il ridic!!!!!!!!

"Pastoriti turma lui Dumnezeu data in paza voastra, cercetand-o nu cu silnicie, ci cu voie buna, dupa Dumnezeu, nu pentru castig urat, ci din dragoste; Nu ca si cum ati fi stapani peste Biserica, ci pilde facandu-va turmei.

IAR CAND SE VA ARATA MAI-MARELE PASTORILOR, veti lua cununa cea nevestejita a maririi."

"Eu te indemn deci staruitor in fata lui Dumnezeu si a lui Hristos Iisus, Care va sa judece vii si mortii la ARATAREA LUI si in Inparatia Lui: Propovaduieste cuvantul, staruiestete cu timp si fara de timp, mustra,cearta,indeamna, cu toata indelung-rabdare si invatatura. Caci va veni o vreme cand nu vor mai suferi invatatura sanatoasa,ci-isi vor INGRAMADI INVATATORI DUPA POFTELE LOR, SI ISI VOR INTOARCE AUZUL DE LA ADEVAR SI SE VOR ABATE CATRE BASME"

"SA pazesti porunca fara pata, fara vina, pana la ARATAREA Domunui nostru Iisus Hristos, Pe care la timpul cuvenit, o va arata fericitul si singurul Stapanitor, Imparatul Imparatilor si Domnul Domnilor, CEL CE SINGUR ARE NEMURIRE si locuieste intru lumina NEAPROPIATA;
PE CARE NU L-A VAZUT NIMENI DINTRE OAMENI, NICI NU POATE SA IL VADA; a Caruia este cinstea si puterea vesnica!AMIN."

"Cand va veni sa Se preamareasca intru sfintii Sai si sa fie privit cu UIMIRE de catre toti cei care au crezut, pentru ca marturia noastra catre voi a gasit crezare in ziua aceea"

Daca nu ma crezi cu Invierea dute la Draganescu unde a pictat Arsenie Boca sau cauta pe internet si o sa vezi mari taine nestiute mai de nimeni. A pictat chiar si gemenii in flacari , nava apolo, telefonul mobil etc... Pictura bisericii a fost gata in 1987. Deci clar un sfant. Care a stiut taine pe care noi nici nu le gandim. Pentru multi vor fi surprize.

NU DEAGEABA A SPUS CA BUCURESTIUL VA FI NOUL IERUSALIM!!!!!!!!!!!!!!