Citat:
În prealabil postat de sergiu
Si tu ai reusit sa de detasezi in asa masura vreodata? Ori ti-a murit libido-ul ori esti sfant!
Ce fel de varietate studezi tu cand te uiti la 20 de exemplare din aceeasi specie pe plaja? Si daca e tot sa fii obiectiv ar trebui sa studiezi (artistic) in egala masura si masculii si femelele! :)) Vrei sa vezi varietate iti iei un film bun despre ecosisteme, vietuitoare etc. Te duci pe un camp cu flori sau o livada si studiezi tot ce misca sau nu pe acolo. Dar pe plaja??
|
Am auzit opinia unui barbat crestin care a mers la mare. Era intrebat daca a fost ispitit. A spus: "Deloc. Totul e acolo la vedere, nimic ciudat, nimic interesant. In plus sunt o gramada, cat sa tot privesti? Mult mai greu e in Bucuresti unde vezi femei in minijup-uri. Fara sa vrei te surprinzi intrebandu-te ce-o fi sub ele. Sunt mult mai periculoase ca un costum de baie." :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|