Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Corect, sa incercam sa privim cit dorim in jurul nostru lucrarea lui Dumnezeu insa fara sa poftim. Un fel de a ajunge la aceasta stare este sa o facem ca un studiu strict anatomic al varietatii creatiei sau artistic.
GInditi-va ca sunteti pusi in situatia de a cauta modele pentru sfintii si sfintele pe care le veti reprezenta intr-o fresca pe peretii bisericii, si o sa vedeti cum vederea lucrurilor o sa capete un caracter ziditor
|
Si tu ai reusit sa de detasezi in asa masura vreodata? Ori ti-a murit libido-ul ori esti sfant!
Ce fel de varietate studezi tu cand te uiti la 20 de exemplare din aceeasi specie pe plaja? Si daca e tot sa fii obiectiv ar trebui sa studiezi (artistic) in egala masura si masculii si femelele! :)) Vrei sa vezi varietate iti iei un film bun despre ecosisteme, vietuitoare etc. Te duci pe un camp cu flori sau o livada si studiezi tot ce misca sau nu pe acolo. Dar pe plaja??