View Single Post
Vechi 06.07.2010, 02:59:03
orenda orenda is offline
Member

Data înregistrării: 06.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Am impresia ca Biblia vrea sa explice ca daca cineva ne pune otrava in pahar fara stirea noastra sau ne tortureaze si ne pune in intru-un colt cu serpii.Cei cu credinta in Dumnezeu au puterea se depaseasca acest obstacol. Cred ca asta vrea sa insemne,nu cred ca are vre-o legatura cu auto distrugerea.

Musulmanul zicea ca aceasta frasa "dovedeste" ca Crestinismul este o "minciuna".El zicea ca daca un Crestin nu incearca asa ceva,el nu crede in religia sa.Si daca incearca el o sa moara si inca din nou se dovedeste ca Crestinismul este o "minciuna".

Va-ti crucii daca va-s fii zis ca asta este principalul lor atac fata de Crestinism.Sunt multe video pe youtube si multe lucruri scrise despre acest "test stiintific" al Biblei.

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Citiți în Luca, 4 versetul 9 și urm despre al treilea mod în care dușmanul Îl ispitește pe Domnul nostru.
Poate folosește ?
Multumesc mult,i-am mai dat o citire acelei scene.Si cred ca inteleg.
Mi-a teama nu cumva Biblia se contrazice?Intru-un loc e scris ca auto distrugerea e gresita si intru-un alt loc ne zice sa luam otrava.
Imi dau seama ca nu.
Vreau sa clarific,frasa din Biblie care am scriso mai sus ne indeamna cumva spre a lua otrava si a lupta cu serpi?
Reply With Quote