View Single Post
Vechi 05.07.2010, 17:27:48
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit pt. dalia11

Citat:
În prealabil postat de dalia11 Vezi mesajul
Imi poti raspunde si mie la o intrebare, te rog frumos? In ziua in care a venit la noi in casa o persoana despre care stiam ca ne doreste raul, chiar s-a intamplat ceva foarte rau, de o agresivitate nemaiintalnita. Dupa ce acel membru al familiei a fost in casa acelei persoane, lucrurile s-au agravat foarte mult. Era evidenta legatura dintre problemele din familia noastra si intalnirea cu acea persoana. Nici acum, dupa 2 ani, lucrurile nu s-au rezolvat, nici intr-un sens, nici in altul. Acea persoana schimbata este intr-o stare de mutenie si de ura, incat si preoti experimentati se mira de acest lucru. In tot acest timp am tinul post, am mers la biserica, in pelerinaje, la dezlegari, spovedit, impartasit, maslu in casa, etc. Nu mai are legatura cu ea, e chiar plecata din tara. Nu imi explic: este asa de puternica vraja sau farmecele facute sau face in continuare de acolo? Mentionez ca tine legatura telefonic cu persoana din familia noastra.
Persoanele rele pot trimite vraji, farmece si influentze negative chiar si de la distantze f. mari (si de la 'celalalt capat al Pamantului'), dar atata vreme cat continuati va rugati si tineti posturile randuite de Biserica Ortodoxa, participati la slujbe, va spovediti si impartasiti etc, toate rautatzile se vor risipi si, eventual, se vor intoarce asupra celor care le trimit (daca nu se potolesc, intre timp, gasindu-si poate alte preocupari mai utile pt. propriile lor vietzi etc). Rugaciunile de dimineatza si seara, cat si slujbele Bisericii Ortodoxe, actioneaza ca o pavaza, ca un scut protector impotriva tuturor rautatilor.
Reply With Quote