View Single Post
Vechi 05.07.2010, 11:52:40
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Crezi ca daca faci un dig in fatza casei, gata, ai scapat?
Ei vezi, aici e diferenta! Daca ar fi facut macar un dig in fata casei nu ar fi zis poate nimeni nimic! Dar NU! Nu fac absolut nimic! Exact ca cainele ala prost din fabula: pai de ce sa-mi fac casa pt la iarna?? Ca acum uite ce cald si frumos e! Si e mult mai placut sa stai la umbra unui copac decat sa muncesti.
Unde stau ai mei la tara e panta. Cand ploua vine destul de multa apa. Ai mei au construit cu forte proprii un sant pe care l-au betonat si prin care apa inconjoara curtea lor si gradina si se duce in drumul ei la vale. Vecinul din vale nu a vrut sa faca si el un mic efort, NU! in loc a venit pe ascuns impreuna cu alt vecin - un betiv si ala si a incercat sa le astupe la ai mei santul ca sa le fie inundata curtea la ai mei si sa nu se duca apa prin sant. Au murit acei vecini si Dumnezeu sa-i ierte ca mari dobitoace au fost si unul si celalalt!
Eu de ceva timp cand vad cadrele alea la tv schimb canalul si-mi vad de treaba! Da, mi-e mila, dar nu de ce li se intampla ci de starea in care au ajuns! Eu daca as fi astia cu ajutorul as face in felul urmator: va dam ajutor dar la fiecare om voluntar, pompier etc va trebui sa veniti si voi cu cel putin 2 oameni ca sa participe la lucrari. Venim cu materiale, utilaje etc dar sa veniti si voi cu forta de munca! Nu veniti voi in intampinare nu venim nici noi!!! PA! Altfel e vorba aia: prostul moare de grija altuia!
Ati observat ca in cadrele alea pe la tv arata mai mult femei cu casele inundate?? Femei de 30-40 de ani cu copii proaspat ploditi si barbatii lipsesc cu desavarsire! Unde sunt?? La crasma? Dorm beti in casa? Unde sunt? Acuma fac rau ca-i judec dar uneori e greu sa te abtii...Doamne iarta-ma!