Atat m-am abtinut sa nu scriu la acest topic.
Vreau sa va spun doar atat. Cuvantul unui copil de 14 ani.
Cum mama aceasta este un forum crestin ortodox? Pai atunci ce e cu titlul acesta? "Asa ne trebuie"?? Oare cel ce a scris asa e dintre cei care si-au pierdut casa?? Sau doar isi da cu parerea de acasa din fotoliu?
Nu poti spune unui om cazut deja, asa iti trebuie!! Ii spui, dar dupa ce il ajuti sa se ridice ca sa poata intelege de ce s-au intamplat acestea. Altfel il aduci in pragul deznadejdii si nu va folosi nimic din acest necaz.
Da, am vazut la TV cum oameni batrani spuneau, ehhh asta-i viata! La unii mai rau la altii mai bine. Nu ma interesaza sa ajut, punga-i goala!
Mai,
nu ai nimic da macar RUGACIUNE! Dar daca nici de asta nu ai...atunci Domnul cu mila!
Nu spun ca nu aveti dreptate sa fiti maniosi! Si eu sunt! Chiar ma bate gandul sa plec din tara asta pentru ca am obosit! Dar chiar si asa,
nu am dreptul sa imbrancesc mai tare un om cazut in loc sa
il ajut sa se ridice intai!
Ce facem noi ca sa ii ajutam pe cei napastuiti? Stam si dezbatem pe un forum cum ar fi trebuit sa se comporte ei in fata apelor.. Oare nu ne dam seama cat de penibili suntem? Cu ce ne detasam fata de cei pe care ii criticam? CU CE? Si ei si noi dam sfaturi nu ajutor concret! Cu ce suntem mai buni decat ei? Cu ce?
Daca procedez asa....nici macar Crestin nu ma pot numi!