Multumesc pentru sfaturi!
Mama este credincioasa, bunica mea (mama tatalui meu) estre foarte credincioasa-tine posturi, se roaga mult, probabil de aceea a si ajuns la venerabila varsta de 89 de ani, tata o crede in Dumnezeu, dar stiu si vad clar ca atunci cand vine preotul el se inchide in camera lui. N-ai cu cine vorbi. Daca se nimereste intr-o camera c-un preot nu fuge, saruta crucea...altfel insa nu.
Nu este un om care sa se lase induplecat, este irascibil, rau de gura, certaret...nicio sansa...mai si bea cateodata. Culmea ca are suflet bun, este saritor, milos, ajuta pe altii dar ... :-( Mai nou, s-a pricopsit cu o leucemie in forma cea mai usoara, ma gandeam ca-l va mai imbuna dar este la fel. Oricum eu ma rog, mama la fel... Este atat de dificil din totdeauna ! Nu vad nicio alternativa pentru mama! Sper insa, curand, sa o vada Dumnezeu si sa o ajute sa isi poata trai linistita batranetea!Iar tata pe a lui...separat. Ma doare ca spun asta, niciun copil nu vrea ca parintii lui sa se desparta dar ce-i mai important ca pacea sufleteasca, linistea psihica a omului, in afara de dragostea fata de Cel de Sus ? Nimic!
Last edited by SimonaP; 04.07.2010 at 19:40:15.
|