View Single Post
Vechi 02.07.2010, 16:23:44
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Si cuvintele acelei femei de pe margine cred ca au fost tot o vedenie, si din care ar trebui sa intelegi ca Felul in care crezi tu si vezi relatia Parinti Divini - fiu nu este pe placul lui Dumenzeu. Dumnezeu si Fecioara poate lua orice infatisare doreste. Stiu de o pesoana pe care din cauza unor pacate si a credintei insuficiente Iisus i-a aparut in vis si era foarte suparat pe ea, sa trezit foarte infrocosata si de atunci sa indreptat intrucatva.
In mod normal acea femeie de pe margine nu ar fi trebuit sa se mire ca pe tine te-a ales (pentru binecuvantare, mesaj dur si ajutor) ci pe altele mai vrednice - acea batrana de pe margine "stia" cine este mai vrednic.
Dumnezeu nu este ca un vanzator care in schimbul indeplinirii unor fapte bisericesti, post, rugaciune, etc, sa ne indeplineasca dorintele lumesti.
Lui Dumnezeu nu ii pasa decat de maturizarea noastra spirituala catre desavarsire. ATat. Restul sint amanunte. Daca ne da suferinta stie foarte bine de ce, nu este nevoie sa stim neaparat si noi, insa o fisa ne poate cadea intrucatva.
Vremurile frumoase promise inca nu au venit, necazurile cele mai mari inca nu au trecut. Si vor fi mari de tot.
Normal ca Dumnezeu sa fie suparat si sa te certe in acest fel si chiar sa (de)planga felul in care vedeai tu lucrurile.
Daca ai fi la rindul tau parinte la fel ai face si tu cu copilul tau.
Oare cea mai mare dorinta a noastra nu trebuie sa fie inaltarea spirituala?
Macar binele celorlalti sa fie si abia apoi binele nostru si al familiei noastre.
Pot exista o sumedenie de motive pentru care nu ne sint implinite dorintele. Pentru ca exista alt plan, pentru ca ar afecta pe altul, fiindca nu este cea mai buna solutie in evolutia generala, etc. Si eu m-am suparat intructva pe Dumnezeu odata dar doar pe motiv ca nu eram atat de bun pe cit mi-as fi dorit, asta era necazul meu pe care il reprosam insa nu am avut probleme si nu am simtit ura ci mai degraba neputinta in fata implacabilului soartei, apoi am dobandit mai multa rabdare si intelegere.
Doar marilor sfinti le sint implinite dorintele insa ei stiu ce sa-si doreasca si ce nu la fel de bine ca si Dumenzeu.
Necazurile inca nu s-au terminat, urmeaza in curand zilele sfarsitului Judecatii, crucea pe cer inca nu a trecut , chemarea Duhului si a miresei inca nu au venit si nici hulele impotriva, cele 3 zile de intuneric vulcanic vor aduce apoi prima parte de grea restriste a pamantenilor apoi a doua parte si abia apoi pamantul curatit si facut nou va fi lasat mostenire odata cu pacea, clauzirea si infratirea tuturor.

Mihai
Reply With Quote