View Single Post
Vechi 02.07.2010, 13:18:40
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Inundatiile care s-au abatut asupra noastra sunt o rezultatul pacatului, al faptului ca tara asta este departe de Dumnezeu.
Cat vor mai fi ploi si inundatii? Dumnezeu stie, dar semnalul care l-a dat e acela ca trebuie sa ne pocaim.
probabil daca am fii mai bun ar fii ceva,cred ca Dumnezeu vrea de la noi sa fii mai buni cu aproapele nostru si mai iertatorii..
e adevarat ca in Romania sunt multe manastirii si bisericii dar nu stim cati au acel suflet pe care Dumnezeu il vrea de la noi un singur lucru sa fii mai buni.....de asta a dat atatea pericope in care ceei de alt neam sarea in ajutorul cuiva dar in schimb evrei care aveau legea nu faceau acel lucru
daca o sa iubim pe toti fie ei rai si ne vom ruga nu numai pt familie si cei dragi dar si pt cei nedragi si vrasmasi pt a fii iertati si pt toata lumea poate ar fii astfel.....
dar suntem mult prea egoisti ne pasa numai de noi si de familia noastra iar daca dam ceva,cum spunea cineva tot pe aici ,dam tot ce nu mai avem nevoie nu dam cu drag.....
eu am zis si ma repet ma invart intre oameni super credinciosi la litera legi dar la fapte sunt egal cu zero,da doar interesat si niciodata dezinteresat,ce am obesrvat e ca dau oamenii care nu prea vin la bis si nu au mare tangenta cu aceasta...
nu cred ca Dumnezeu bate ci noi insini ne facem rau prin faptete noastre,pt ca Dumnezeu este IUBIREA INSASI si RABDAREA nu ar bate inca ne tolereaza multe dar faptele noastre.....am ajuns sa nu ne iubim intre noi crestini e destul de grav......si de aici noi singuri suntem raspunzatori
daca ar fii sa facem ceva e sa ne schimbam noi fiecare pt ca lumea nu o putem schimba decat incepand cu noi a fii mai buni,mai smeriti cu INIMIA,si mai iertatori...si bunatatea fiecaruiea dintre noi va face sa fie astfel......
NU VOIES JERFA CI MILA....
Reply With Quote