View Single Post
Vechi 02.07.2010, 08:49:59
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Buna ziua. imi cer scuze pentru faptul ca o sa va ocup timpul in clipele urmatoare. azi-noapte, am patit un lucru pe care nu credeam sa-l traiesc. mentionez ca de multe luni il rog pe Dumnezeu sa ma ajute intr-o problema, dar fara rezultate. ca aproape in fiecare seara m-am rugat, mi-am citit acatistele si am plans putin satul de toate problemele. dupa aceea m-am linistit. pe la 12 am adormit. dar inainte m-am certat putin cu Dumnezeu si sf. Maria. Chiar i-am zis Domnului ca-L urasc. Dupa ce am adormit, m-am trezit speriat de ceva care era in camera. era intuneric total. am vrut sa ridic mana stanga sa apas intrerupatorul pe care il am deasupra patului. nu am reusit sa fac asta. atunci am simtit o teama uriasa. am vrut sa ridic mana dreapta sa ma inchin, dar nu puteam. ma tot fortam, dar nu puteam. atunci am cerut ajutorul lui Dumnezeu in gand pt ca nu puteam nici gura sa o deschid. dintr-o data mi s-a eliberat mana stanga si asa am apucat mana dreapta, am dus-o la frunte, am facut semnul sfintei cruci, dupa care mi-am pierdut cunostinta. m-am trezit dupa cateva zeci de minute. va rog sa nu radeti de mine. nu a fost vis. eram foarte treaz. sunt foarte credincios. am mai avut o astfel de intamplare. eram in biserica si asteptam sa inceapa sfantul maslu. intre timp citeam acatistul maicii domnului. langa mine erau mai multe femei. in biserica a intrat o femeie care avea cei mai urati ochi pe care i-am vazut, dupa ce a dat o tura pe acolo, s-a oprit in dreptul meu si a inceput sa ma priveasca cu o forta care ma ardea. am inceput sa citesc cu o forta care ma uimea, acatistul. dupa cateva minute, a inceput sa mearga cu spatele catre usa, cate un pas, incet, fara sa ia privirea de pe mine. toate femeile de langa mine disparusera. erau speriate.
Dumnezeu nu "sperie"... prezenta LUI este iubire, bucurie, pace...

mergi la parintele tau duhovnic si poveste-i aceasta intamplare. daca nu ai partite duhovnic NEAPARAT cauta unul (potrivit pentru tine, care sa raspunda tututor nevoilor tale duhovnicesti, care sa fie un model pe care vrei sa il urmezi... altfel nu vei putea sa ii "asculti" indrumarile).

Rugaciunea si postul sunt foarte bune insa nu trebuie facute "de capul nostru" ci sub ascultare (de randuielile Bisericii si mai ales de parintele duhovnic). Cel rau este foarte viclean... cauta sa desparta "pe oaie de turma" (Biserica), daca resuseste sa o faca sa carteasca impotriva pastorului (Hristos) obtine o victorie foarte mare... si "oaia singura" va fi sfasiata imediat de "lupi"(diavoli).

Ceea ce ai "patit" tu este cat se poate de real, a fost prezenta celui rau ceea ce ai trait tu. Nu esti singurul... mai sunt si altii... numai cu spovedanie, impartasanie, maslu, post, rugaciune, milostenie... vei "scapa".

Eu personal cunosc mai multe persoane care au trecut prin experiente similare. Unele au scapat, altele inca sunt in post si rugaciune si vor scapa... Doar cei care nu nadajduiesc in Dumnezeu se pierd.

De noi depinde... noi alegem sa fim cu Hristos sau nu, pentru ca Domnul spune "pe cel ce vine la Mine nu il voi scoate afara" Ioan 6.

"Cei drepti vor mosteni pamantul iar cei cel il bleastema pe EL (Dumnezeu) de tot vor pieri" Psalmi

Last edited by Eugen7; 02.07.2010 at 10:25:25.
Reply With Quote