Citat:
În prealabil postat de anastasia2008
In ultima perioada si eu am problema asta. Imi dau seama ca-mi lipseste relatia cu Dumnezeu. In acelasi timp, imi dau seama ca si stresul este de vina. Cam greu sa te abtii, cand toate sunt pe capul tau si nu prea ai persoane prin jur ca sa te ajute. Nu stiu, cred ca tine si de firea omului. N-am fost niciodata o persoana nesimtitoare (a nu se intelege nesimtita), din contra ma implic prea mult in tot ceea ce fac. Dau dovada de prea mult zel.
Si-asa ca orice ma afecteaza. Solutia o stiu: rugaciune si iar rugaciune. Inceputul e insa greu.
|
Și eu am această problemă.Cred că majoritatea femeilor o au.Sunt suprasolicitate.Serviciu.copii,casă,poate și un bătrân,un soț comod,și câte altele te fac de multe ori să-ți pierzi fierea și să ai crize de nervi nemenenajând pe cei din jur.
Lipsa răbdării și a înțelegerii necesităților celuilalt,oboseala ,stresul poate și o suferință fizică pe care doar tu o cunoști și nu vrei să-i împovărezi pe cei din jur cu ea,te fac să simți că nu mai poți,că nimeni nu te îțelege și să ai crize de genul acesta.
În momentele de furie(știu că e păcat mare)nu pot să mă rog!
Ajută Doamne neputinței mele.