Citat:
Īn prealabil postat de Noesisaa
Dar aici nu discutam cartea Pr Staniloae. Nu ma simt obligata sa fiu de acord doar fiindca ceva este scris de cineva cu nume mare. In continuare cred ca ce am scris eu mai sus face mai mult sens decat citatul pe care l-ai dat.
Ce rost are citarea de lucruri neintelese? Daca nu intelegi, ce rost are sa dai de exemplu....
Sunt nenumarate surse scripturistice, patristice, ce vrei care sa te contrazica. Cum adica sa poata trai un om fara Dumnezeu?? Cum se poate implini un om fara Dumenzeu?
|
Atata timp cat contesti citatul dat de mine, il contesti pe Pr. Staniloae.
Ceea ce am citat, am inteles cat imi trebuia mie, si sper ca au inteles si altii ceva, poate chiar mai mult decat mine.
Gasesc ca are sens sa citam ceva, inteles poate doar superficial, pentru ca exista posibilitatea ca altcineva sa dea o explicatie mai ampla. Oricum, mie mi-a dat un raspuns, de ce vin cu precadere femeile la biserica.
A face afirmatii, fara a aduce nici un argument, asa cum faci tu mai sus, e mai bine, Noesis?
Ceea ce nu-mi place, este tonul tau, Noesis. Stiu ca nu asta vrei, dar asta faci. Si inca in mod repetat.