Bune postari insa cred ca a venit timpul sa punem capat acestor discutii si sa ne intoarcem la sursa NE-alterata, la Evanghelia dupa Ioan si sa vedem ce ne spune ea! ! !
Atentie!
Una la mina:
"
40. Deci ei au luat trupul lui Iisus si l-au infasurat in giulgiu cu miresme, asa cum este obiceiul de ingropare la Iudei.
Mt 27:59-60, Mc 14:8, Mc 15:46-47, Lc 23:53-55, In 12:7 "
In loc sa-i vorbim pe evrei de rau si sa-i sabotam cum putem mai bine am invata de la ei pentru a intelege adevarul mai bine si anume faptul ca asa zisul Giulgiu UNIC nu este deloc unul singur ci conform Traditiei iudaice este compus din mai multe parti, o fisie pentru cap una pentru corp si se pare( dar nu stim cu siguranta) una pentru picioare
Insa doua sunt cu siguranta confirmate de evrei
Deci confirmarea acestui FAPT vine in urmatoarele rinduri :
....
"5. Si, aplecandu-se, a vazut giulgiuRILE odihnindu-se, dar n'a intrat.
Lc 24:12
6. A venit si Simon Petru, urmandu-i, si a intrat in mormant si a vazut giulgiuRILE odihnindu-se;
Lc 24:12, In 11:44
7. si MARAMA care fusese pe CAPUL Sau nu se odihnea laolalta cu giulgiuRILE, ci, invaluita, 2 intr'un loc deoparte.
In 11:44
8. Atunci a intrat si celalalt ucenic, care venise intai la mormant, si a vazut si a crezut."
din capitolul:
Invierea lui Iisus. Iisus i Se arata Mariei Magdalena, apoi ucenicilor. Iisus si Toma.
Cred ca discutia ar trebui incheiata aici
Concluzia CLARA:
Este un fals al Vaticanului...ca multe altele, pe care le-au bagat la inaintare cu NERUSINARE..dar la ce poti sa te astepti de la cei care au inventat inchizitia in momentul cind "dovezile lor convingatoare" incetasera sa mai "sperie " poporul!
Practic nu a mai ramas nimic din acea perioada!( lemn din cruce, si alte suveniruri)
Last edited by andreicozia; 30.06.2010 at 21:30:42.
|