Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 07.05.2007, 16:56:09
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu sunt asa "invatata,geniu si savanta ca voi"si ma alatur LUI Dumnezeu si poruncilor LUI DUMNEZEIESTI in care mentioneaza ca cele mai nobile(cele mai mari sunt aceste doua porunci)si mari porunci sunt IUBIREA DE DUMNEZEU(prima si cea mai mare porunca)si iubirea de aproapele(semenul nostru)este a2-a porunca citata de INSUSI MANTUITORUL="iubeste-ti approapele ca pe tine insuti!".Ce vrei mai mult de atat?Eu ma supun LUI Dumnezeu si LEGILOR LUI DIVINE,printre care si LEGEA DIVINA A IUBIRII DE DUMNEZEU SI DE APROAPELE.Si mai sunt de acord cu SFINTII PARINTI INDUHOVNICITI VAZATORI CU DUHUL LUI DUMNEZEU.Asa sa ne miluiasca,sa ne ierte si sa na mantuiasca PREA BUNUL DUMNEZEU CARE ESTE DREPT,MULT MILOSTIV!.Vezi pilda fariseului si vamesului,mai vezi pilda cu desfranata si mai vezi toate pildele legate de iubirea de Dumnezeu si de aproapele.Ce nu ti-e clar ca eu am destule pacate si nu vreau sa mai am unul in plus,prin judecarea aproapelui?caci cu ce masura judecati cu acea masura vi se va judeca, dar ati si fost judecati,nu scoate sabia caci de sabie vei pieri,nu arunca tu cel care ai pacate,cu piatra in aproapele tau,nu te uita la paiul fratelui tau ci la barna din ochiul tau,si lasa-L pe Dumnezeu cu ale Sale Judecati DREPTE,DIVINE,NEMITARNICE si Corecte.Cititi din Sfintii Parinti Induhovniciti,caci eu sunt prea mica si pacatoasa,comparativ cu ei.