Citat:
În prealabil postat de eduardd
 multumesc Cristian!
Acum sa revenim la subiect!
Daca voi ati vedea un preot dansand ati avea curaj sa il trageti de maneca si sa-i spuneti in fata, parinte gresesti?
Pun aceasta intrebare pentru ca asa cum spunea si Zaharia, mi s-a cam acrit de discutii de dragul discutiilor.. uneori am senzatia ca suntem nu pe un forum ORTODOX ci la "Mega stire cu Dan Diaconescu"
Poate ar trebui sa intitulam forumul "Stirea de la coltul blocului" realizata de carcotasii platiti sa curete gradinile altora..
Da, nu trebuiesc ascunse mizeriile si neregulile dar nici nu ajuta daca stai la colt si barfesti in loc sa ei atitudine atunci cand esti in masura sa o faci! Credeti voi ca cei ce danseaza isi vor schimba optica doar pentru ca spun eu pe aici ca-i pacat..
Pai, daca ceea ce spun Sfintii Parinti nu ii misca, de ce i-ar misca ce discutam noi pe un amarat de forum? Fratilor, hai sa fim seriosi si sa dansam mai bine vals...vorba lui Cristian..
Doamne iarta-mi nerabdarea..  si iarta-l si pe initiatorul topicului.
|
Intrebarea e mult mai simpla. De ce trebuie sa ajungem la preoti ? Intrebarea e asa - atunci cand vezi un om gresind, ai curajul sa-l tragi de maneca si sa-i spui, omule, gresesti ?
Pentru ca maine, (daca sunteti oameni care ies din casa) veti vedea minim 10 persoane gresind. Unul injura in tramvai, altul se imbranceste sa ajunga primul la rand, altul trece pe langa un bolnav si nu-l ajuta, altul e nespalat si se suie in metrou, imbolnavind pe ceilalti cu mirosul lui, altul asculta maneaua la volum maxim la difuzorul mobilului etc. etc. etc.