Subiect: Sodoma si Gomora
View Single Post
Vechi 28.06.2010, 11:26:06
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Dumnezeu a vazut ca in aceste cetati nu mai exista cale de indreptare.
Nu era decat un singur om care mai putea fi salvat.
Au existat cazuri miraculoase de oameni inviati .
Oare Dumnezeu nu ar fi putut invia si pe altii ?
Eu cred ca au revenit la viata aceia care si-au schimbat total atitudinea fata de viata ,au trait restul vietii in pocainta.
Pentru ceilalti probabil ca nu ar mai fi fost cale de schimbare ,chiar odata reveniti la viata ar fi continuat cu viata pacatoasa sau in necredinta.
Din biblie nu reiese ca aceia aveau cunostinta de gravitatea faptelor, mai ales ca ele puteau sa le aduca moartea fizica.
Gandeste-te la un gurmand a carui viata se invarte in jurul mancarii.
Daca nu il avertizeaza nimeni cu privire la pericolele ce il pandesc din aceasta cauza, poti sa-l condamni ca a ajuns obez?
Nu mai pomenesc de tutun sau alcool.
Gandeste-te la persoanele obeze.
In ziua de azi toata lumea este informata, toata lumea stie unde se poate ajunge din cauza excesului de mancare. Dar ei nu se pot abtine.
Ce ar trebui sa faca societatea cand acestia ajung sa aiba probleme grave de sanatate?
Sa-i lase sa moara? Asa ar spune logica acestui pasaj biblic, ca doar si lacomia este un pacat si inca unul chiar de moarte.
Iar societatea prin membrii sai, adica noi astia pacatosi, ce face?
Le acorda toate ingrijirile de care au nevoie.
Am putea sa le spunem: ai vazut de 967 de ori la TV ca lacomia ucide, ai fost avertizat ca daca vei continua vei muri, de ce nu te-ai oprit? Dar nu o facem. Preferam sa-i ajutam.
Dar poate ca asta nu este iubire ... iubire este altceva ... nu?
Reply With Quote