Subiect: ORTODOXIA
View Single Post
Vechi 05.05.2007, 14:09:45
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Chiar daca sunt ortodoxa,eu nu cred ca ortodoxia prezinta intaietate in imparatia Lui Dumnezeu,pai cum adica?!!!,exista atat de putini ortodoxi pe lumea asta,cum ramane cu ceilalti?,cum ramane cu faptul ca sunt atatia crestini pe pamant,dar nu toti ortodoxi??Sau cum ramane cu faptul ca(cum spunea cineva)sunt 6 miliarde de oameni pe pamant,si doar un miliard crestini(nu doar ortodoxi),ce se alege de ceilalti 5 miliarde de oameni care nu sunt crestini???
Ce marginite sunt conceptiile noastre,si ce colosala este aceasta lume prin fapte si simtiri!!!!Cum putem oare sa ne limitam la idei atat de "scurte"si de fara prea mult sens intr-un sens atat de maret care este UNIVERSUL si VIATA.
Eu cred ca ortodoxia,sau catolicismul sau oricare religie tine mai mult de traditie si transmitere prin generatie decat de un principiu sigur si ATOTSTIUTOR.
In interiorul nostru sta adevarul care ne determina sa adoptam o cale sau alta,un adevar divers si propriu in acelasi timp,Dumnezeu inseamna inainte de toate moralitate,duhul existentei cu onestitate si ratiune.
Reply With Quote