Citat:
În prealabil postat de Panthera
Asta este tot? Sunt uimita, toate scrise de religiosi si preoti. Ma asteptam la mai mult de la tine. De exemplu o prova stiintifica, un document, nu vorbe in vant de o intervista unui PREOT! Religia crestina are ca dusman ebraismul.. nu ma mir de ce toti sunteti razisti (majoritatea).
Stiu ca este greu de acceptat, dar esti inchis la minte, si, inteleg, nu este vina ta.
|
Mă așteptam foarte mult la un asemenea răspuns. Orice ți-aș fi dat nu erai mulțumită. Păi normal, tu vrei probe și interviuri acordate savanților! Păi 99% din savanți Îl neagă pe Hristos, sunt antihriști! Ce să te aștepți de la vrăjmașii creștinismului? Să zică ceea ce ai nevoie să auzi?
Da, savanții moderni sunt inamici ai Creștinismului căci nu mai au la bază știința, ci minciuna! Mă refer aici la cei care chiar au putere să schimbe sau să influențeze opinia publică. Așa au mințit întotdeauna lumea, că există încălzire globală, că trebuie să reducem populația pămîntului. Ei fug de Creștinism ca dracu de tămâie chiar dacă știu că este adevărat!
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|