View Single Post
Vechi 23.06.2010, 12:15:14
Panthera Panthera is offline
Banned

Data înregistrării: 13.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Îmi pare rau. Dacă ești anticlericală înseamnă că ești împotriva Bisericii. Iar dacă ești împotriva Bisericii, atunci ești împotriva noastră, căci noi credincioșii formăm Biserica lui Hristos.

Nu știi ce vorbești, fapt ce reiese și din semnătura ta necuviincioasă. Ai idee ce este masoneria? Este organizația ce are ca unul din scopuri distrugerea Bisericii lui Hristos. Și tu zici că Biserica e masoneria. E un fel de paradox, nu crezi?
Nu știai că în 1937 Sfântul Sinod a dat regulă ca toți cei găsiți masoni să fie anatematizați? Așa că se auto-anatematizează Biserica?

Zici tu că e închisoare, dar reprezintă libertatea adevărată. Cum poți spune despre viața veșnică că este o închisoare?

Ce te-a făcut să vezi Biserica cu ochii ăștia?
Nu am nimic cu credinciosii, dar cu cei care isi umpla buzunarele pe vorbe.
Masoneria este o organizatie segreta de iluminati, politici ecc si multi presedinti americani au fost masoni. Si nu cred ca o intereseaza o tara ca Romania pentru faptul ca nu ar avea profite interesante. Politica este corupta si se stie ca biserica aduce multi bani la stat.
Cel putin eu nu am incredere in nimic atata timp cat se vorbeste de politica si bani.
Nu cred ca exista viata vesnica si este inchisoare in sens ca de cand esti copil te terorizeaza cu diavoli, iad si viata dupa moarte, iti baga fobie inexistente si-ti inhiba libertatea de gandi si de a face, supune femeia, si trasforma viata actuala in una fara valoare. Devalorizeaza razionalitatea, natura si viata.

Si la cealalta intrebare: da sunt Kitty.
Reply With Quote