View Single Post
Vechi 18.06.2010, 13:14:52
eclesiastul eclesiastul is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2010
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Cine este copilul care va conduce popoarele cu un toiag de fier si cine este femeia care la nascut ?
copilul e Hristos. Femeia reprezinta semintiile lui Israel , dupa cum ti-am mai spus.

Citat:
La inceputul capitolului 12 din apocalipsa este aratata FECIOARA MARIA cind se spune ca era o femeie invaluita in soare cu luna sub picioare iar cele 12 stele din coroana sint semintiile lui Israel nu ca femeia reprezinta semintiile lui Israel. FECIOARA MARIA este prezentata in apocalipsa 12 la fel cum este prezentat HRISTOS in apocalipsa 1 cind este in mijlocul sfesnicelor care reprezinta bisericile .
In primul rand in cap 12 se prezinta cu termenul de femeie, nu fecioara.
In al doilea rand, faptul ca sunt 12 stele e clar ca se refera la cele 12 semintii ale lui Israel si ca femeia simbolizeaza aceste semintii. Seamana f mult imaginea cu visul lui Iosif.
In Apocalipsa 1 se spune clar ca e Hristos, in Apocalipsa 12 nu vezi nicaieri numele de Maria. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta. Nici prorociile de mai departe din cap 12 nu se potrivesc cu Maria.

Citat:
Prin FECIOARA MARIA sa inplinit prorocirile care au fost facute in vechiul testament la faptul ca DUMNEZEU va cobori pe pamint asta nu inseamna ca poporul Israel nu ar fi avut nici o contributie la aceasta venire pe pamint ci faptul ca prin poporul Israel sa putut face aceasta coborire a LUI DUMNEZEU in om dar fara de FECIOARA MARIA nu ar fi fost posibil acest lucru pentru ca alta femeie nu ar fi putut sa nasca pe FACATORUL EI si al nostru.

Vezi explicatia referitoare la prorocirea care a facuto DUMNEZEU Evei cind a pacatuit .
Gresesti, cum sa nu fi fost posibil sa vina Mesia decat prin Maria? Dumnezeu a ales-o pe Maria deoarece era din semintia lui Iuda, putea sa aleaga orice fecioara din semintia lui Iuda. Venirea lui Hristos nu fost conditionata niciodata de Maria. Nu cred ca era singura fecioara neprihanita din toata semintia lui Iuda. Tu pe ce te bazezi cand spui ca nici o alta fecioara(nu femeie cum spui tu) nu putea naste pe Mesia?
Fecioara Maria a fost punctul terminus al implinirii profetiei, dar profetia nu a fost facuta ei, ci lui Avraam.

Vad ca nu ai raspuns la intrebarile care ti le-am pus, ca sa te ajute sa iti dai seama despre cine e vorba. eu zic sa iti raspunzi la acele intrebari ca sa iti fie mai clar.
Reply With Quote