View Single Post
Vechi 17.06.2010, 23:40:58
Zarathustra_revenind Zarathustra_revenind is offline
Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul

daca citesti cu atentie o sa gasesti "ce e cu retrovirusii" in comentariul meu anterior.e drept ca am folosit o alta denumire .tu negasind-o mi-ai demonstrat ce multe stii de retrovirusi .

dar poti sa-mi spui cum a aparut viata din materie moarta? asta te intrebasem eu ,nu de teoria numerelor mari. efectiv cum a aparut viata ...
''ERV's ,mADN,fuziunea cromozomiala si celelalte "dovezi zdrobitoare"ale evolutionismului nu sunt altceva decat interpretari patetice ale evolutionistilor in favoarea basmului evolutionist''

Efectiv cum a aparut viata nu stiu nici eu nici tu. Dar e interesant cum dintre un lucru natural si mai putin probabil si unul supranatural dar care nu face decat sa mute problema ceva mai incolo, preferi sa alegi lucrul supranatural, ca deh, asa e mai usor.
Eroarea mea ca am sarit peste geniala ta afirmatie.Afirmatie, nu ca ar fi vreo demonstratie. Ai si tu niste informatii si le rationalizezi sa ti se potriveasca cu basmul tau. Nu te gandesti nicidecum ca dupa logica ta totul poate fi incadrat in planul divin, totul dovedeste existenta divinitatii. Defapt ce sa zic, te gandesti si asta ti se pare tie rational.
Dar chestii asteia poti sa ii spui cum vrei, dar nu ratiune. Pentru ca nu e falsifiabila.
Nu cred ca are rost sa continuam discutia,am mai scris in alte topicuri ca e vorba de doua viziuni diferite asupra realitatii, una monista (cazul meu) una dualista (cazul tau). Pariez ca in cazul viziunii dualiste falsifiabilitatea nu face doi bani. Asa-i?
Si declara-te geniul, realitatea ramane mai departe aceeasi, oricat ai vrea sa o interpretezi intr-un stil propriu. Ca vezi viclenii si probabil si conspiratii cam peste tot. Ceea ce nu e cazul.
Reply With Quote