View Single Post
Vechi 17.06.2010, 22:46:11
stroie cosmin stroie cosmin is offline
Banned

Data înregistrării: 16.06.2010
Implicit Dreptul la replica

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Sa inteleg ca tu crezi de frica si nicidecum din alte motive? Misto argument. Si in ce zeu imi recomanzi sa cred in ultimele 5 minute de frica? Ce argumente ai?
Uite iti dau eu exemplu de ateu in transee: Hemingway. E drept ca marxisto-legionaro-comunisto-misticul Tutea ar fi preferat o baba nesapalata!
Nu uita ca noi oameni trebuie sa avem frica de Dumnezeu, iti spune ceva "frica"??Daca citeai macar odata Biblia intelegeai mai bine notiunea de credinta.Apropo tu de ce crezi in Dumnezeu?Eu stiu de ce cred in el. Mie personal imi este frica de Dumnezeu , tu esti atat de curajos incat sa nu iti fie frica de EL?Esti tu capabil sa intelegi ceea mai mica lucrare a sa?unde ai fost tu cand s-a facut pamantul?Si nu uita ma refeream la atei, care sustin ca nu cred in Dumnezeu, chiar nu esti instare sa pricepi un text.Interesanta concluzie ai tras din ceea ce am scris eu.Orice om are pacate, Dumnezeu nu are, el judeca faptele noastre , nu uita ceea spus Isus "daca ati avea credinta cat un bob de mustar ati muta muntii din loc", eu nu mut nici un munte din loc, deci credinta mea este mai mica decat un bob de mustar, in concluzie imi este frica in continoare de Dumnezeu.Cred in Dumnezeu pt ca stiu ca el exista si m-a ajutat de fiecare data, ma ocroteste mereu, si ma iubeste, dar imi este frica de el pt ca sunt pacatos. Asa cum imi este frica de moarte, si mai mult imi este frica de moarte in cazul in care am cancer. Sper ca intelegi cele doua ipostaze: Un om sanatos are o mai mica frica de moarte decat un om bolnav de cancer, asa si eu nu sunt fara prihana sunt pacatos deci frica mea fata de Dumnezeu este probabil mai mare decat a ta care posibil sa fi fara prihana. Te rog pe viitor inainte sa faci tot felul de analize citeste de mai multe ori textul care il contrariezi.
Reply With Quote