Citat:
În prealabil postat de flying
=>nenea profesoru' ma lamuresti si pe mine care e treaba cu ABIOGENEZA ? abia astept ,o sa ne distram pe cinste .
|
A incerca sa port o discutie rationala cu tine este ca si cum as incerca sa joc sah cu un porumbel. Darami piesele, incalci toate regulile jocului si la final iti proclami victoria mareata.
Tot nu mi-ai zis ce e cu retrovirusii, deci concluzionez ca n-ai habar. Si nu ma mir ca nu iti dai seama de ce te-am intrebat . :)
Si in ceea ce priveste abiogeneza nu imi fac iluzii ca ai auzit de legea numerelor mari din matematica. Aplicarea practica in cazul abiogenezei a acestei legi ar fi urmatoarea : avand la dispozitie sute de miliarde de galaxii, cu sute de miliarde de sori fiecare, iar din acesti sori chiar daca doar o mica parte vor avea cate o planeta cu conditii optime vietii este destul de probabil ca in miliarde de ani ce au trecut de la big bang pe una din miliardele de planete ce exista probabil in univers, undeva, din intamplare sa apara viata. Astfel desi pare putin probabila aparitia intamplatoare a vietii, nu uitati ca avem la dispozitie un univers imens si o perioada foarte mare de timp la dispozitie si nu e nevoie sa apara decat o forma foarte simpla de viata.Cui este interesat de detalii ii recomand cartea ''Gena egoista'' de Richard Dawkins. Iar pentru evolutie nu se mai aplica legea numerelor mari, evolutia se intampla in mod natural atunci cand deja a aparut o prima forma de viata, foarte elementara, evident.
Si evident ca vei raspunde din nou prin atacuri la persoana si halucinatii. Ca nu cred ca ai inteles ce ti-am scris mai sus. Si nu din rautate zic asta. Doar ca nu imi demonstrezi ca esti capabil sa intelegi prea mare lucru dincolo de lumea ta imaginara :)