Subiect: Mortii
View Single Post
Vechi 17.06.2010, 21:46:06
vasinec7
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
25. Și Iisus i-a zis: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi.
26. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta?

In veac=niciodata.
Chiar daca va muri, va trai <- puteti sa spuneti ca este o aluzie la Inviere,
Nu este o aluzie ci o referire directa la INVIERE. In alt loc, Mantuitorul spune despre trecerea de la moarte la viata(inviere), a celor ce cred in EL (Ioan 5:24).

Citat:
În prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
dar atunci ar contrazice urmatorul verset, care spune ca nu vom muri in veac. Dar se pare ca dvs. nu credeati aceasta.
Nu vom muri in veac, dupa ce ne va invia Domnul. "Voia Tatãlui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sã aibã viata vesnicã, si Eu îl voi învia în ziua de apoi."(Ioan 6:40).

Greu va este sa credeti in inviere. Mai bine credeti in fantome nemuritoare. Si, cand te gandesti ca Domnul si Apostolii Sai ne-au lasat scrise pagini intregi despre inviere, ca baza a credintei crestine. Degeaba "a strigat" Sfantul Apostol Pavel despre "insemnatatea invierii" (vezi 1 Corinteni 15:12-58 - unde Sfantul Apostol vorbeste numai despre INVIERE). Unii cred tot in fantome nemuritoare, anuland revenirea Domnului si invierea mortilor.
Reply With Quote