Citat:
În prealabil postat de Zarathustra_revenind
Logica nu produce ura, mai curand halucinatiile tale ar putea avea efectul asta :)
|
atunci cand ii spui unuia viclean ca e viclean sunt 2 variante :
1.omu reactioneaza cu ura impotriva ta ,tocmai pentru ca ii strici visul lui ca e mai inteligent decat altu (cazul tau )
2.omu' se repliaza si isi reanalizeaza potentialul (tocmai pentru ca visul lui nu e sa para mai destept decat altu ci cauta adevarul ,nu e cazul tau)
Citat:
Si pariez ca nu ai habar de teoria evolutiei de pilda. Adica nu stii nimic despre ea.
|
=>dupa ce mi-a confirmat "asteptarile", ateul nostru viclean ,ia taurul de coada (nu de coarne cum credea el) si se autoproclama profesor de evolutionism desi nu l-a intrebat nimeni cat e ceasul , ba mai mult face si profetii (desi e ateu-sic!) el profeteste ca nu stiu
nimic despre teoria evolutiei . dar se opreste aici ? de unde ,astia nu stiu unde sa se opreasca ,asa de inteligenti sunt ...
Citat:
In caz contrar as dori sa imi prezinti din supraratiunea ta desavarsita cum explici existenta retrovirusilor in conditiile in care evolutia nu a avut loc iar omul e creat de Domnul din pamant acum 6000 de ani?
|
iata ca dupa si-a dat singur diploma de doctor in evolutionism ,se aseaza la catedra si imi spune sa scot o foaie de hartie sa dau extemporal ... nu e tare ? subiectul la extemporal sunt retrovirusii ,dar stiti de ce ?(aflati mai jos) apoi in inteligenta lui mi-a si verificat extemporalul imaginar si a decretat satisfacut:
Citat:
Este ca habar n-ai ce-s aia? Acuma spune-mi ce animal mai sunt sau ce caracteristici imorale mai am,asta ca sa ramanem la nivelul tau intelectual :)
|
=>omul asta declara ca e rational ? se viseaza doctor docent in evolutionism apoi da extemporale imaginare la crestini si apoi viseaza ca foile extemporalelor sint goale si in sfarsit isi imagineaza cum crestinii stau smeriti cu ochii in jos in timp ce el trece nota 1 pe extemporale ...si el jubileaza ,tot imaginar desigur .

alo domn profesor trezeste-te !
ERV's ,mADN,fuziunea cromozomiala si celelalte "dovezi zdrobitoare"ale evolutionismului nu sunt altceva decat interpretari patetice ale evolutionistilor in favoarea basmului evolutionist(INTERPRETARILE NORMALE SUNT AVEM UN CREATOR UNIC care a folosit schite de proiectare asemanatoare NICIDECUM ALE EVOLUTIEI

omul si cimpanzeul pe partea de "hardware" sunt creati de aceeasi inteligenta si sunt similitudini dar pe partea de "software" evolutionistii intra in ceata rau de tot ...nu a existat nici o evolutie ->sau poate vreo pasare vorbitoare a furat functia vorbirii de la maimute lasandu-le fara glas ?am inteles de asemenea ca sunt animale mult mai inteligente decat cimpanzeii

). ei considerau apriori ca evolutionismul e adevarat si orice cercetare ar face o incep prin prisma acestui fapt nedemonstrat. nu le-a mers cu fraudele de cascadorii rasului care sa dovedeasca "veriga lipsa"( pildown,nebraska,etc.) ,cu arborele vietuitoarelor desenat si care e adus ca dovada pentru evolutionism ,cu datarea cu carbon cu care un melc viu avea mii de ani , dar acum ei spera sa le mearga pentru ca s-au bagat in "amanunte" pe care nici ei insisi nu le cunosc prea bine ,tone de speculatii si ipoteze. si spera ca sub masca stiintei adevarate sa strecoare concluziile religiei evolutioniste...
=>stiinta are treaba cu producerea medicamentelor ,masinilor, serverelor ,lingurilor de ciorba, DAR NU CU DATUL CU PAREREA CE S-A INTAMPLAT ACUM MILIOANE DE ANI ,aia nu e stiinta ci e religia evolutionista care nu poate fi demonstrata in laborator.
=>nenea profesoru' ma lamuresti si pe mine care e treaba cu ABIOGENEZA ? abia astept ,o sa ne distram pe cinste .