Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 17.06.2010, 16:22:08
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Totusi tu intelegi foarte clar sfaturile celorlalti.
Problema ta nu este de intelegere, ci de acceptare.

De ex. pe alt thread ai scris:
"Anna si tu si altii nu faceti o delimitare intre Dumnezeu si om, pentru voi este tot una. La fel, nu faceti diferenta intre viata de pe pamant a omului si ce se intampla dupa aia cu el.
Eu asa inteleg si asa mi se spune si la biserica: Dumnezeu ne-a dat o viata pe acest pamant, pe care trebuie sa ne-o traim. Sigura ca dupa anumite reguli, dar trebuie s-o traim normal, omeneste.
Dupa aia, ce se intampla si cum va fi si ce vom fi, nu stie nimeni.
Voi vreti cumva o inversare. Sa nu mai traim pe pamant si sa umblam ca niste duhuri si abia pe urma sa fim oameni, in cer.
Nu se poate asta. Eu acum sunt om si trebuie sa traiesc ca atare. Am un trup si trebuie: sa mananc, sa dorm, sa beau, sa muncesc, sa am familie, sa ma inmultesc. Ah, ca sa fim placuti Domnului da, dar nu sa inversam treburile.
Sa ma duc sa triesc ca om, cu trup si ce am spus mai sus, in cer?
Acolo nu mai am nevoie de nimic din toate astea, acolo este alt fel de existenta."

Foarte bine ai inteles, am fost surprinsa.
Da, trebuie sa lepadam toate cele lumesti!
Pe pamant suntem straini si calatori:
Iubiților, vă îndemn ca pe niște străini ce sunteți și călători aici pe pământ, să vă feriți de poftele cele trupești care se războiesc împotriva sufletului. (I Petru 2:11)

(Si in multe locuri am citit ca cei care nu se unesc cu Hristos din aceasta viata, nu se vor uni nici dupa moarte.. deci daca nu-L cunosti pe Dumnezeu la vremea mortii, despartiti veti fi pt totdeauna.
Si viata aceasta ne-a fost data nu sa o traim cum vrem, ci sa-L cautam pe Dumnezeu si sa ajungem sa-L cunoastem)

Last edited by anna21; 17.06.2010 at 16:24:51.
Reply With Quote