View Single Post
Vechi 17.06.2010, 09:56:01
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
=>tu esti exemplul viu ca Biblia este adevarata ...in direct ...tu ateu anonim ,esti argumentul meu pe care ti-l aduc tie :tu demonstrezi adevarul Bibliei ,negand-o . ce zici ?e un argument palpabil ,poti sa-ti musti si limba ,da tu ,tu...
Si Coranul si Mein Kampf si Legendele Olimpului tot anonimul zarathustra le demonstreaza ca fiind adevarate. Totusi ma indoiesc profund ca la tine in buletin scrie flying. Desi asta ar explica multe.
Citat:
=>nu-ti aduc ca argumente pe milioanele de martiri ,
te referi la martirii musulmani?
Citat:
dovezile istorice,
Care infirma cu brio o groaza de fantasmagorii biblice.
Citat:
inaltimea invataturii crestine pe care nu o are nici o alta religie ,
Ce bine!
Citat:
ci iti aduc DOAR URA pe care o au ateii IMPOTRIVA CRESTINISMULUI ,
Victimizare de tip crestin.
Citat:
URA pe care tu o simti e dovada mea ,
Apelul la sentimente este, evident, ilogic, ca toata argumentatia ta. Probabil si asta pt tine e o dovada ca crestinismul e adevarat. Eu nu am intalnit ateu care sa urasca crestinismul. Ideea asta e doar un fetis bizar legat de ce ai vrea tu sa fie adevarat. Ateii in schimb urasc prostia si daca te simti vizat nu e cazul sa te ascunzi in spatele credintei pe care o ai datorita zonei in care te-ai nascut.
Citat:
dovada mea e in tine si nu poti sa scapi de ea ,
Asta e valabil daca vorbim de evolutionism, nu de credinta. Dovezi ale evolutionismului iti curg prin vene si chiar n-ai cum sa scapi de ele.
Citat:
n-ai nevoie de microscop ,de poze , de experiente in laborator ...caci o simti ...pur si simplu !
Apelul la ignoranta este ilogic.

Daca ilogic inseamna supranatural, ai totusi grija cum treci strada. In ciuda convingerilor tale, ateii nu te urasc si nu-ti doresc sa patesti ceva. Mai ales ca poti sa bagi la parnaie vreun crestin nevinovat.
Reply With Quote