Citat:
În prealabil postat de Zarathustra_revenind
Ma tem ca aveti ceva probleme cu logica in conditiile in care nu faceti decat sa lansati niste acuzatii in loc sa imi spuneti cinstit de ce este Biblia mai presus de o carte de metafore. Poate daca ati fi citit in topicul deschis despre potop nimeni nu a demonstrat ca a avut loc un potop global, deci nu vad vreun motiv sa imi schimb conceptiile. Ba chiar mi s-a raspuns la un moment dat ca trebuie sa privesc potopul ca pe un lucru nu atat de exact.
|
=>tu esti exemplul viu ca Biblia este adevarata ...in direct ...tu ateu anonim ,esti argumentul meu pe care ti-l aduc tie :tu demonstrezi adevarul Bibliei ,negand-o . ce zici ?e un argument palpabil ,poti sa-ti musti si limba ,da tu ,tu...
=>nu-ti aduc ca argumente pe milioanele de martiri ,dovezile istorice, inaltimea invataturii crestine pe care nu o are nici o alta religie , ci iti aduc DOAR URA pe care o au ateii IMPOTRIVA CRESTINISMULUI ,URA pe care tu o simti e dovada mea ,dovada mea e in tine si nu poti sa scapi de ea ,n-ai nevoie de microscop ,de poze , de experiente in laborator ...caci o simti ...pur si simplu !