View Single Post
Vechi 16.06.2010, 23:21:35
Zarathustra_revenind Zarathustra_revenind is offline
Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

In lumea dumneavoastra imaginara probabil sunt lup, catelus, satana sau mai stiu eu ce. In realitate am venit pe forum din motive de mine stiute si pe care nu le-am expus si nu aveti de unde sa le stiti din ce am postat pana acum.
Ma tem ca aveti ceva probleme cu logica in conditiile in care nu faceti decat sa lansati niste acuzatii in loc sa imi spuneti cinstit de ce este Biblia mai presus de o carte de metafore. Poate daca ati fi citit in topicul deschis despre potop nimeni nu a demonstrat ca a avut loc un potop global, deci nu vad vreun motiv sa imi schimb conceptiile. Ba chiar mi s-a raspuns la un moment dat ca trebuie sa privesc potopul ca pe un lucru nu atat de exact.
Si de ce ma rog nesimtiti de atei? Am zis pe undeva ca as considera Biblia ca fiind adevarata? Am lasat pe vreun topic vreo informatie care sa va faca sa credeti ca nu as fi ateu?
Lup in blana de oaie? Si care ma rog a fost blana aceea? Ca am intrebat ceva?De unde stiti daca am intrebat sau nu sincer? Si nu analizati si raspunsurile pe care le primesc? Cine nu e cu noi e impotriva noastra, sau cum?
In fine, sunteti deplasat, defapt banuiesc ca esti mai curand un pusti care se plictiseste si vrea sa se dea mare crestin :)

Later edit : citesc ca aveti 27 de ani. Atunci chiar nu am ce sa mai comentez...

Last edited by Zarathustra_revenind; 16.06.2010 at 23:27:50.
Reply With Quote