Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Nu, penticostalii cred în supraviețuirea sufletului după desprinderea de trup. Acesta e din soiul cel mai rău de sectanți: e adventist.
|
Avand in vedere ca afirmatia de la final vine din partea dvs., o iau ca pe un compliment.
Citat:
Culmea este că toți pretind a se baza pe Biblie. Și pe nimic altceva. Și au aceleași Biblii (cu unele ediții modificate în cazul adventiștilor).
|
"Doctorul isi schimba indeletnicirea (face pe teologul), dar naravul ba."Trebuia sa aruncati un neadevar. Adventistii (cel putin cei din Romania) nu au o traducere proprie a Bibliei. Folosesc traducerile ortodoxe existente (in special varianta Dumitru Cornilescu - Biblie a carei traducere s-a facut intr-o biserica ortodoxa din judetul Botosani).
Citat:
Astfel, adventiștii nu cred în viața după moarte a sufletului, ca entitate despărțită de corp.
|
O completare necesara: adventistii cred ca dupa moarte urmeaza revenirea Mantuitorului, invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice.
Citat:
În schimb, cred în Mileniu.
|
Mileniul. Mia de ani sau miile de ani (in unele traduceri) reprezinta o perioada de timp limitata, despre care se vorbeste in Sfanta Scriptura.
"Iar ceilalti morti nu înviazã pânã ce nu se vor sfârsi miile de ani."(Apocalipsa 20:5) Este ceva rau sa crezi in ce spune Biblia?