Subiect: Parastas
View Single Post
Vechi 14.06.2010, 22:23:18
vasinec7
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Nu, penticostalii cred în supraviețuirea sufletului după desprinderea de trup. Acesta e din soiul cel mai rău de sectanți: e adventist.
Avand in vedere ca afirmatia de la final vine din partea dvs., o iau ca pe un compliment.

Citat:
Culmea este că toți pretind a se baza pe Biblie. Și pe nimic altceva. Și au aceleași Biblii (cu unele ediții modificate în cazul adventiștilor).
"Doctorul isi schimba indeletnicirea (face pe teologul), dar naravul ba."Trebuia sa aruncati un neadevar. Adventistii (cel putin cei din Romania) nu au o traducere proprie a Bibliei. Folosesc traducerile ortodoxe existente (in special varianta Dumitru Cornilescu - Biblie a carei traducere s-a facut intr-o biserica ortodoxa din judetul Botosani).

Citat:
Astfel, adventiștii nu cred în viața după moarte a sufletului, ca entitate despărțită de corp.
O completare necesara: adventistii cred ca dupa moarte urmeaza revenirea Mantuitorului, invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice.

Citat:
În schimb, cred în Mileniu.
Mileniul. Mia de ani sau miile de ani (in unele traduceri) reprezinta o perioada de timp limitata, despre care se vorbeste in Sfanta Scriptura. "Iar ceilalti morti nu înviazã pânã ce nu se vor sfârsi miile de ani."(Apocalipsa 20:5) Este ceva rau sa crezi in ce spune Biblia?
Reply With Quote