View Single Post
Vechi 12.06.2010, 15:08:30
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Marinela233 Vezi mesajul
Este pacat sa te rogi Sfineti Fecioare Maria sa castigi la loto? Nu pt ca iti place sa \"joci\" ci de nevoie.
Bine-ai venit, Marinela!
Daca ai reusit sa te intrebi acest lucru, cred eu ca nu e intamplator!
Ca sa apelezi la ajutorul Sfantei Fecioare, motivele trebuie sa fie de alta natura. Nu stiu cati ani ai, dar daca tot te-ai hotarat sa i te rogi, poti s-o faci oricum, fara sa-i ceri castigul de la loto, ci asa... sa te aiba in vedere... Ai sa vezi pe urma ce-ai sa primesti... Sigur o sa ai o mie de motive sa-i multumesti dupa aceea.

Cat despre astfel de castiguri, imi amintesc o intamplare amuzanta. Nu stiu ce sarbatoare era (cred ca 8 Martie) cand am intrat cu sotia la florarie sa iau flori. Acolo se vindeau si bilete la bingo si multi se perindau pe-acolo si scriau biletele. Sotia face o gluma si-mi spune daca nu vreau si eu sa iau. La masuta din colt, scria de zor un preot dintr-o suburbie a orasului, pe care il cunosteam. Atunci am zis cu voce tare, astfel incat sa ma auda ca atat timp cat parintele participa la la joc, sansele noastre sunt practic nule!... Am ras cu totii si ne-a marturisit ca joaca de mult timp, dar niciodata n-a castigat...
Unii se maturizeaza foarte greu intru Hristos, chiar daca ne asteptam poate la mai mult!...

Doamne-ajuta! Iar daca vei castiga, cumpara-ti o biblie, in cazul in care n-o ai!...
Reply With Quote