PS:As mai vrea sa mai adaug ceva,care pe mine m-a impresionat:
La noi in an,la facultate, avem o fata de 20 si un pic de ani,care din neglijenta unor medici a ramas paralizata si cu auz deficitar.
Pana acum 2 ani a fost o tanara absolut normala,olimpica si cu nu stiu cate atestate pe limbi straine etc.
Dumnezeu a ales sa o incerce astfel,iar saracutza de ea merge de cel putin doua ori pe saptamana la fizioterapie,sa faca tot felul de exercitii unde munceste enorm si cu toate astea,are o vointa de fier sa invete si sa se autodepaseasca.
Ii dadeam materialele pe care altii le invatau in o saptamana jumate,doua cu greu,iar ea statea o noapte intreaga in fata unui monitor de calculator sa invete,iar a doua zi lua 10,iar ceilalti abia reuseau sa ia niste note de medie.
Stateam si ma uitam la ea cata vointa are si imi venea sa ma inclin in fata ei pentru ca mi-am dat seama ca si eu am multe de invatat de la aceasta copila.
La vointa de fier pe care o are sunt convinsa ca se va vindeca.Dumnezeu ii ajuta pe cei care lupta astfel.
Ar trebui sa pretuim fiecare clipa,sa multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si sa inmultim talantul pe care ni l-a dat,sa nu il lasam sa se piarda pentru ca la final ni se va cere socoteala pentru el.
|