Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Lene&plictiseală, lâncezeală.
|
Pacatos demon,asta al lenei.Si aici nu intra doar lenea trupului,ci si cea a mintii,a spiritului,care sunt si mai grave.
Cu siguranta mai toti ne-am lasat in anumite momente furati de lancezeala,e firesc.
Dar mi se pare tragic cand vad oameni care efectiv ar face tot ce le sta in putinta sa le faca altii treaba si ei sa stea,sa se distreze,orice altceva.
Viata asta ar trebui valorificata clipa de clipa,fratilor.Timpul e atat de scurt si avem atat de multe lucruri de facut.
Bine,mai sunt si cazurile oamenilor carora le lipseste motivatia,acolo este altceva.Ar trebui sa lucreze strict pe acel aspect:sa se caute pe ei insisi,sa se regaseasca,sa inteleaga cine sunt si ce anume isi doresc cu adevarat in viata.
In rest imi e greu sa inteleg,pot doar sa ii vad ca niste robotei spalati pe creier si intrati intr-o rutina.Vor mai mult,insa nu misca nimic pentru asta,se multumesc sa stea la adapost in zona de comfort,dar,in schimb stau si se plang.
La ce s-or plange?Asteapta sa vina altii sa faca pentru propria lor viata ceea ce pot doar ei?