Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Cred că mănăstirea ar trebui cel puțin resfințită, dacă nu arsă și reconstruită, după ce papiștii au îndrăznit a face liturghia lor neagră și după ce arhiereticul patriarh a îndrăznit a mustra de neascultare un stareț ortodox. Iar dacă au mâncat acolo, farfuriile din care au mâncat trebuie îngropate, iar mesele să fie stropite cu agheasmă. În caz contrar, Spiritul Sfânt nu va mai sălășui acolo, după cum se vede deja și din atmosfera care se respiră acolo. Părerea mea.
|
ia mai lasa-ne cu parerea ta, mai Dragomire!... give us a break and get lost, cu cu papistashii tai cu tot!... parerea mea.
Ce-ar fi sa inceapa si ortodocsii sa se 'autoinvite' si sa incerce sa se 'autoimpuna' prin catedralele lor si sa slujeasca Sf. Liturghie in stil pur ortodox, traditzional, sa incerce sa-i converteasca si acapareze de tot si fara sa ii fi invitat nimeni etc?... V-ar conveni?
Mai bine ar trebui arse toate bis. si catedralele voastre catolice si eretice, cat si cele ale celorlaltzi pagani si sectari (vezi moscheele, casele 'de rugaciune' si adunari dracesti, pline de escroci execrabili si vrajitori spurcatzi, cu totul ratacitzi si orbitzi - mai cu seama cele de yoga, cele protestante, scientologice si cabalistice s.a.m.d... probabil ca o va face Dumnezeu, la o adica!...)