Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 10.06.2010, 13:03:21
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
De multe ori ti se intimpla sa citesti din mesajele mele litere care formeaza cuvinte si care la rindul lor dau in propozitii si fraze dar prea ocupata cu deja aceste practici nu mai poti deduce sensul , mesajul, ceea ce de fapt transmit cuvintele si frazele .
In ceea ce am scris este tot ceea ce este necesar ca sa intelegeti ce si cum trebuie , adica firescul care reiese din mesaj. Dar pt. ca esti indignata am sa ma repet : toti avem si face lucruri intime dar tocmai pt. ca sunt intime nu au caracter public ; ele tin de pudoare . Daca nu intelegi sa pui mina si sa cauti intr-un dictionar sensul cuvintelor (explicatia, traducerea din romana in romana) si sa te lamuresti . Inca mai ai dubii ca atitudinea voastra este impardonabila, adica fara pardon, fara scuze ? Ca nu este bun simt in a extinde discutia pina la un asemenea hal nu este chiar grav ci faptul ca chipurile nici nu realizati unde ati ajuns minate de cele mai sinecere si bune ginduri va tradeaza carentele educationale .
A face medicina , a fi medic , a cunoaste si a vorbi despre fiziologie sau patologie nu scuza cu nimic absenta condescendentei, a bunului simt , a limbajului si a atitudinii elevate , a folosi curent si corect eufemisme (sa cauti in dictionar sa vezi ce ionseamna !) pt. evitarea grotescului, penibilului, abjectul, jenantul si intimului intim !
Ma mir ca inca indrasnesti la virsta si la pozitia ta sa raspunzi chipurile afectata, atinsa de sesizarea mea si punind in fata interesul deosebit pt...... menstruatie si alte intimitati feminine . Foloseste un limbaj si o atitudine decenta , elevata , ti-ar face mult mai multa cinste !
Iarasi te superi.. Pai eu am incetat sa ma mai supar pe tine si mai mult te-am tachinat prin acel mesaj.
Nu am vorbit nici una dintre noi aici prea mult despre intimitatea personala, daca nu ma insel. Am vorbit in general atingand si chestiuni intime. Banuiesc ca indignarea ta a fost din cauza discutiei despre chiloti si practici ancestrale la ciclu.